ბატის ღვიძლის სალათი

ბატის ღვიძლის სალათი თბილ სალათებს მიეკუთვნება. ძალიან გემრიელი, ნოყიერი და ორიგინალური კერძია. დამზადების დრო: 30 წთ. ულუფა: 2.

ინგრედიენტები:

  • ბატის ღვიძლი  300გრ;
  • ზეთი  1ს/კ;
  • კვერცხი  1ც;
  • კიტრი  1ც;
  • მაიონეზი  1ს/კ;
  • მარილი  გემოვნებით;

მომზადების წესი;

ბატის ღვიძლი გავრეცხოთ და საშუალო ზომის ნაჭრებად დავჭრათ. მოხარშული კვერცხი და კიტრი კუბიკებად დავჭრათ. ზეთში შვწვათ ღვიძლი, გადმოვიღოთ ჯამში, დავამატოთ კვერცხი, კიტრი, მარილი, მაიონეზი და ამოვურიოთ. გემრიელად მიირთვით!

დატოვე პირველი კომენტარი

კომენტარის დატოვება

ჩვენთვის ძალიან მნიშვნელოვანია თქვენი აზრის მო