ბაურსაკი არაჟნის ცომით

ყაზახური ბაურსაკების მომზადების მრავალნაირი რეცეპტი არსებობს. ბაურსაკი არაჟნის ცომით გამოდის ფუმფულა და ჰაეროვანი. დამზადების დრო: 45 წთ. ულუფა: 10-15 წთ.

ინგრედიენტები:

  • არაჟანი  1ჭ;
  • კეფირი  0,5-1ჭ;
  • მარილი  1ჩ/კ;
  • შაქარი  2ჩ/კ;
  • ფქვილი  600-700გრ;
  • კვერცხი  1ც;

მომზადების წესი:

კვერცხს დავამატოთ შაქარი, მარილი და ავთქვიფოთ. დავამატოთ არაჟანი და ვთქვიფოთ. ჩავასხათ 0,5ჭ კეფირი. თანდათან ვამატოთ ფქვილი, თუ მასა სქელია, კეფირი დავამატოთ, თუ თხელია, ფქვილი. უნდა მოვზილოთ რბილი ელასტიური ცომი. ავადუღოთ ზეთი და შევწვათ ცომის ბურთულები. სურვილისამებრ, ბაურსაკის შაქრის პუდრა მოვაყაროთ. გემრიელად მიირთვით!

1 კომენტარები

  1. Wow, fantastic weblog structure! How lengthy have you ever been running a blog
    for? you make blogging glance easy. The full look of your website is magnificent, as neatly as the
    content material! You can see similar here ecommerce

კომენტარის დატოვება

ჩვენთვის ძალიან მნიშვნელოვანია თქვენი აზრის მო