ბრინჯის სუპი ბარდით

ბრიჯის სუპი ბარდით პიკანტური გემოს ზომიერად სქელი წვნიანია, ნოყიერია. კარგი იდეაა სადილის ცხელი კერძისათვის. დამზადების დრო: 1 სთ. ულუფა: 3-4.

ინგრედიენტები:

  • ბრინჯი  100გრ;
  • კარტოფილი  2ც;
  • სტაფილო  1ც;
  • ხახვი  1ც;
  • წითელი ბულგარული წიწაკა  1ც;
  • მწვანე ბარდა  100გრ;
  • ტომატის წვენი  200გრ;
  • ზეთი 2ს/კ;
  • ნიორი  1კბილი;
  • კურკუმა (ჯანჯაფილი)  0,5ჩ/კ;
  • იტალიური სუნელები  0,5ჩ/კ;
  • მარილი, პილპილი  გემოვნებით;

მომზადების წესი:

მოვამზადოთ ინგრედიენტები. ქვაბში ჩავასხათ ზეთი და ცეცხლზე დავდგათ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, სტაფილო, ნიორი და მოვშუშოთ. ჩავმატოთ დაჭრილი კარტოფილი და 1-2 წთ ვშუშოთ. დავამატოთ ღერებად დაჭრილი ბულგარული, ტომატის წვენი, კურკუმა, მარილი, პილპილი, იტალიური სუნელები. მასა როგორც კი ადუღდება, ბრინჯი ჩავყაროთ, 1-2 წუთში წყალი დავასხათ (ქვაბის შიგთავსიანად,მთლიანობაში 2ლ უნდა იყოს), ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე. როცა ბრინჯი და ბოსტნეული მზად იქნება, დავამატოთ ბარდა, 1 წთ ვადუღოთ და გადმოვდგათ სუპი. დავაყოვნოთ 30 წთ. გემრიელად მიირთვით!

დატოვე პირველი კომენტარი

კომენტარის დატოვება

ჩვენთვის ძალიან მნიშვნელოვანია თქვენი აზრის მო