
ბროკოლის კრემ-სუპი ბრინჯითა და ისპანახით გამოდის ნაზი, აბრეშუმისებური სტრუქტურის, ლამაზი, გემრიელი კერძი. უცხიმოდ მზადდება. დამზადების დრო: 20 წთ. ულუფა: 3-4.
ინგრედიენტები:
- მრგვალი ბრინჯი 1/2ჭ;
- ბროკოლი 250გრ;
- ყაბაყი 200გრ;
- ისპანახი 80გრ;
- ხახვი 1თ;
- ნიორი 3-4კბილი;
- წყალი 1,5ჭ;
- რძე 1ჭ;
- შავი დაფქული პილპილი 1/2ჩ/კ;
- მუსკატის კაკალი მწიკვი (ჯავზი);
მომზადების წესი:
ბრინჯი დავდგათ მოსახარშად. ნახევრადმოხარშულ ბრინჯში ჩავამატოთ ბროკოლი და დაჭრილი ყაბაყი, ხახვი და ნიორი. ბოსტნეული რომ დარბილდება, ისპანახი დავამატოთ, დავასხათ რძე, 1-2 წთ შემდეგ დავაბლენდეროთ მთლიანი მასა. დავამატოთ მარილი, პილპილი, ჯავზი. კრემ-სუპი 5-7 წთ დავაყოვნოთ. გემრიელად მიირთვით!
იფ იფ იფ იფ
ძალიან მომეწონა,განსაკუთრებით ბროკოლი ისაპანახით,ბრინჯით და ყაბახით,მადლობა