გულიაში გერმანულად

გულიაში გერმანულად მზადდება კარტოფილის დამატებით. გამოდის უგემრიელესი სუპ-გულიაში. დამზადების დრო: 1 სთ. ულუფა: 6-8.

ინგრედიენტები:

  • ღორის ხორცი  400გრ;
  • ხახვი  3თ;
  • წითელი ბულგარული წიწაკა  1-2ც;
  • კარტოფილი  600გრ;
  • ზეთი  30მლ;
  • წითელი მშრალი ღვინო  1ჭ;
  • მარილი, სუნელები  გემოვნებით;

მომზადების წესი:

მოვამზადოთ ინგრედიენტები. სქელძირიან ქვაბში გავაცხელოთ ზეთი, ჩავაწყოთ დაჭრილი ხორცი და შევბრაწოთ. დავამატოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი და  გრძლად  დაჭრილი ბულგარული. დავამატოთ მარილი, პილპილი, სხვა სუნელები. პერიოდულად ვურიოთ და 7-10 წთ ვშუშოთ. დავასხათ ღვინო, თავზე დავაფაროთ და დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ 30 წთ. ამასობაში კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი ნახევრად შევწვათ. დავამატოთ ხორცს. დავასხათ წყალი, მარილი გემოვნებით და 10-15 წთ ვშუშოთ. მზა კერძი თავდახურული დავაყოვნოთ 10 წთ. გემრიელად მიირთვით!

 

დატოვე პირველი კომენტარი

კომენტარის დატოვება

ჩვენთვის ძალიან მნიშვნელოვანია თქვენი აზრის მო