კრემ-ბრიულე

პოპულარული და უგემრიელესი დესერტია. სწრაფად მზადდება. დამზადების დრო: 30 წთ.

ინგრედიენტები:

  • ვანილის ექსტრაქტი  1ს/კ;
  • კვერცხის გული  10ც;
  • შაქარი  3/4ჭ;
  • მსხვილი შაქარი  6ს/კ;
  • ნაღები  200მლ;

მომზადების წესი:

ქვაბში ჩავასხათ ნაღები, დავამატოთ ვანილის ექსტრაქტი, შევათბოთ დაბალ ცეცხლზე. კვერცხის გულებს დავამატოთ შაქარი და სათქვეფელათი ავთქვიფოთ, შემდეგ მიქსერით ვთქვიფოთ. ნაღები წვრილ საცერში გავატაროთ, დავამატოთ კვერცხის გულებიან მასას და შევათქვიფოთ, ქაფი მოვხადოთ. ფორმები საცხობზე დავაწყოთ, შევავსოთ კრემით, შევდგათ ღუმელში 180 გრადუსზე 30 წთ. შემდეგ მოვაყაროთ მსხვილი შაქარი, მოვუწვათ თავები. კრემ-ბრიულე მზადაა დასაგემოვნებლად. გემრიელად მიირთვით!

 

დატოვე პირველი კომენტარი

კომენტარის დატოვება

ჩვენთვის ძალიან მნიშვნელოვანია თქვენი აზრის მო