კრემი მირაბო

მსუბუქი, ფაფუკი, არაჩვეულებრივი ფრანგული კრემია. გამოიყენება ტორტების, ნამცხვრების ცხობისას. დამზადების დრო: 30 წთ.

ინგრედიენტები:

  • კარაქი  250გრ;
  • რძე  70მლ;
  • შაქარი  3ს/კ;
  • შაქრის პუდრა  5ს/კ;
  • ნიგოზი  1ჭ;

მომზადების წესი:

ნიგოზი დავაბლენდეროთ. შაქარი თბილ რძეში გავხსნათ. წამოვადუღოთ, დავამატოთ ნიგოზი, ავურიოთ, 5-7 წთ ვხარშოთ. ოდნავ გამდნარ კარაქს დავაყაროთ შაქრის პუდრა. ავთქვიფოთ. ნიგვზიანი მასა გავაცივოთ. ორივე მასა შევაერთოთ, 20 წთ შევდგათ მაცივარში. კრემი მირაბო მზადაა! გემრიელად მიირთვით!

დატოვე პირველი კომენტარი

კომენტარის დატოვება

ჩვენთვის ძალიან მნიშვნელოვანია თქვენი აზრის მო