ლეღვი რძით

უებარი საშუალებაა ხველების დროს. შეგიძლიათ თაფლი ან შაქარი დაამატოთ. დამზადების დრო: 10 წთ.

ინგრედიენტები:

  • ლეღვი  6-7ც;
  • რძე  200მლ;

მომზადების წესი:

რძე შევათბოთ 60-70 გრადუსამდე, არ უნდა ავადუღოთ. გავრეცხოთ ლეღვი, ყუნწები მოვაჭრათ და ჩანგლით დავაქუცმაცოთ პიურესებურად. დავასხათ თბილი რძე, 3-5 წთ დავაყოვნოთ, სასმელი ამ დროს 35 გრადუსამდე გაგრილდება, გადავასხათ ჭიქებში, სურვილისამებრ, თაფლი ან შაქარი დავამატოთ. მომზადებიდან 10 წუთის მანძილზე უნდა მიირთვათ, ამ დროის გასვლის შემდეგ აიჭრება. იყავით ჯანმრთელად და გემრიელად მიირთვით!

დატოვე პირველი კომენტარი

კომენტარის დატოვება

ჩვენთვის ძალიან მნიშვნელოვანია თქვენი აზრის მო