ქათმის ღვიძლი ბულგარულ წიწაკასთან ერთად

ქათმის ღვიძლი ბულგარულ წიწაკასთან ერთად სწრაფად და მარტივად მზადდება, პირესთან ან სპაგეტთან ერთად ძალიან გემრიელია. დამზადების დრო: 25 წთ. ულუფა: 2.

ინგრედიენტები:

  • ქათმის ღვიძლი  250გრ;
  • წითელი ბულგარული წიწაკა  100გრ;
  • ხახვი  70გრ;
  • ზეთი  40მლ;
  • წყალი  100მლ;
  • მარილი, პილპილი  გემოვნებით;

მომზადების წესი:

ქათმის ღვიძლი საშუალო ზომის ნაჭრებად დავჭრათ. ხახვი – ალყა-ალყა. ბულგარული მოგრძო ღერებად დავჭრათ. ზეთში ჯერ ხახვი მოვშუშოთ, დავამატოთ ღვიძლი, შემდეგ ბულგარული და 3-4 წთ ვშუშოთ, პერიოდულად ვურიოთ, მარილით და პილპილით შევაზავოთ.  ჩავასხათ წყალი, თავზე დავაფაროთ და 5-7 წთ ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე. გემრიელად მიირთვით!

დატოვე პირველი კომენტარი

კომენტარის დატოვება

ჩვენთვის ძალიან მნიშვნელოვანია თქვენი აზრის მო