ქათმის ღვიძლი ბულგარულ წიწაკასთან ერთად

ქათმის ღვიძლი ბულგარულ წიწაკასთან ერთად სწრაფად და მარტივად მზადდება, პირესთან ან სპაგეტთან ერთად ძალიან გემრიელია. დამზადების დრო: 25 წთ. ულუფა: 2.

ინგრედიენტები:

  • ქათმის ღვიძლი  250გრ;
  • წითელი ბულგარული წიწაკა  100გრ;
  • ხახვი  70გრ;
  • ზეთი  40მლ;
  • წყალი  100მლ;
  • მარილი, პილპილი  გემოვნებით;

მომზადების წესი:

ქათმის ღვიძლი საშუალო ზომის ნაჭრებად დავჭრათ. ხახვი – ალყა-ალყა. ბულგარული მოგრძო ღერებად დავჭრათ. ზეთში ჯერ ხახვი მოვშუშოთ, დავამატოთ ღვიძლი, შემდეგ ბულგარული და 3-4 წთ ვშუშოთ, პერიოდულად ვურიოთ, მარილით და პილპილით შევაზავოთ.  ჩავასხათ წყალი, თავზე დავაფაროთ და 5-7 წთ ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე. გემრიელად მიირთვით!

5 კომენტარები

  1. ძალიან საონტერესო და მარტივი,თანაც გემრიელი რეცეპტებია

    • აქ შეიძლება ჯერ წამოვადუღოთ ღვიძლი 3-5 წუთით. შემდგომ გადავწუროთ, გავრეცხოთ ისევ ღვიძლი და შემდგომ გავაგრძელოთ ისევე რაც წერია. მე ღვიძლის ნაფერთხებს ვერ ვიტან და ….

  2. სკაუსჯზჯსჯზკზ
    ეჰსსლსხკსჰდლსი
    ცკხვაჰდჰნბცმხკსბდ
    დჰგფჰ

კომენტარის დატოვება

ჩვენთვის ძალიან მნიშვნელოვანია თქვენი აზრის მო