შტრუდელი უფრო ხშირად ვაშლიანი გვხვდება, მაგრამ არანაკლებ გემრიელი და არომატული გამოდის ალუბლითაც. სცადეთ! დამზადების დრო: 40წთ.
ინგრედიენტები:
- ფენოვანი საფუარიანი ცომი 200გრ;
- ალუბლის კონსერვი 120გრ;
- შაქარი 3ს/კ;
- კვერცხი 1ც;
მომზადების დრო:
გავალღოთ ცომი და თხლად გავაბრტყელოთ. ალუბალი გავწუროთ და ავდოთ ცომის ზედაპირზე. მოვაყაროთ შაქარი, გადავახვიოთ რულეტისებურად. გადავუსვათ ათქვეფილი კვერცხი, რამოდენიმე ადგილას ჩავჭრათ. შევდგათ 180 გრადუსზე 20 წუთით. გემრიელად მიირთვით!